Thursday, September 16, 2010

"Valge varjundid"

Märtsi algul sattusin internetis juhuslikult ühele eestimaisele käsitöölehele ja avastasin, et seal on käimas temaatilised kotimeisterdamised. Veebruari algul oli välja kuulutatud uus teema "Valge varjundid" ja tähtajani oli aega veel täpselt üks kuu.
Kuna ma nahast kottidega põhimõtteliselt ei käi, siis olen aastate jooksul ikka endale vahel mõne tekstiilist koti õmmelnud, mõned müügiks ja mõned kingituseks ka. Igatahes tundus osalemine huvitava väljakutsena.
Varasemad kaks galeriid "Sügissonaat" ja "Femme fatale" olid inspireerivad.

Valge pole küll minu teema, aga et mul nagunii oli jäänud mõne aasta tagusest katkijäänud kotitegemise projektist valge kangas kappi seisma, siis tundus olevat sobiv hetk ja võimalus see uuesti välja võtta ja kolmemõõtmeliseks muuta.
Kangas sai niidi, pärlite ja litrite abil pisut huvitavamaks muudetud. Ühest sai aga kaks ja siis juba kolm ja neli... lõpuks sai kogu kangas kasutatud. Kuju on neil sarnane, detailides on nad aga erinevad. Kokkuvõtvalt on need justkui ühe näo neli ilmet.

Esimesel kotil sai katsetatud lillede heegeldamist ja õmblemist...





Teisel pisut heegeldamist...



Kolmandale lilled lisaks...




Neljas sai lihtsam...


Needsamad kotid on üleval ka www.craftwerk.ee leheküljel "Raamist väljas" galeriide "Valge varjundid" all http://www.craftwerk.ee/raamist-valjas/3-galerii-valge-varjundid Seal on rohkem fotosid.
Ja palju teisi IMEILUSAID kotte :)

No comments:

Post a Comment