Monday, May 30, 2011

Rabarberikook/ A Rhubarb Cake


Praegu on rabarberihooaeg, küpsetasin siis täna rabarberikoogi.

Rabarberikook

200 g võid
1 1/3 tassi suhkrut
250 g nisujahu
150 g täisterajahu
0,5 tl soola
5-6 rabarberivart
2-2,5 tassi suhkrut

Sega kausis või ja suhkur, lisa jahu ja sool. 
Pane tainas küpsetuspaberile ja vormi lamedaks ca 30x30 cm ahjuplaadi suuruseks.
Koori rabarberid, lõigu viiludeks ja pane potti tasasele tulele; sega neid aeg-ajalt mõned minutid, lisa suhkur ja sega.
Kurna vedelik ja laota rabarberid taignale, lisa pisut ka rabarberivedelikku.
Küpseta ahjus keskmisel kuumusel ca 45 minutit või seni kuni kook on küpsenud.

Paku armastusega Krishnale ja lase hea maitsta!




No comments:

Post a Comment